Vrije training Silverstone

Op het iconische Silverstone gaan de coureurs vanaf 1400 uur hun bolides testen. Verstappen sloeg eerder op de dag de eerste vrije training over.


De Kleinste Spoiler Ter Wereld Koop Je Voor Een Prikkie Op Aliexpress Wereld

Nadat Valtteri Bottas Alfa Romeo de snelste was in de eerste vrije training zette Carlos Sainz Ferrari nu de snelste tijd neer.

. Sport Verstappen vierde in tweede vrije training op Silverstone Max Verstappen heeft de eerste dag van het Grand Prix-weekeinde in Engeland afgesloten met een vierde plek. Verschillende coureurs onder wie Max. Weer een f1 race weekend dus hierbij de vrije trainingVeel kijk en luister plezier en vergeet niet te abonneren zal ik erg tof vinden.

Slechts tien Formule 1-coureur slaagden erin een tijd neer te zetten op het circuit op Silverstone. Had beter moeten weten. Door regenbuien werd er bijna niet gereden op.

De Alfa Romeo-rijder klokte de snelste tijd op de intermediates. Bovendien is Das Haus sterk op Silverstone. Bekijk hieronder de volledige uitslag van de eerste vrije training.

FINISH - We zijn weinig wijzer geworden van de eerste. Verstappen staat daar iets achter op de vierde plek. Volg hier live de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië.

Bottas snelste in weinigzeggende eerste training Silverstone Bottas bovenaan in natte eerste F1-training Silverstone geen tijd Verstappen Valtteri Bottas heeft de snelste tijd gereden tijdens de. De Spanjaard was sneller dan Lewis Hamilton Mercedes en Lando Norris McLaren. Sainz snelste in tweede vrije training 01 jul 2022 Op vrijdag stond de tweede vrije training op het programma.

Aan het einde van de training komt Hamilton dicht in de buurt van de Ferrari. De weersomstandigheden in Silverstone waren verraderlijk tijdens de eerste training. SILVERSTONE ANP - Max Verstappen heeft vrijdag bij de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië in de Formule 1 de vierde tijd neergezet.

Vlak voordat de sessie van start. Trouvez les Vrije Training Silverstone images et les photos dactualités parfaites sur Getty Images. De Nederlandse coureur van Red Bull noteerde 129149.

FINISH - We zijn weinig wijzer geworden van de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Zij kunnen niet in de buurt komen van Sainz. RN365 Podcast delivered by DHL Direct na de.

Mercedes is blij na vrije trainingen op Silverstone. Eerste vrije training Tijdens de eerste vrije training eerder deze middag was echter niet Hamilton de snelste. Uitslag eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië.

Kort voor het begin van de sessie van een uur begon het flink te. Formule 1 F1 Live 1400u Eerste vrije training Grand Prix van Groot-Brittannië 2022 door Mike van Weert vandaag 1254 Na een aantal races op stratencircuits keert het Formule 1-circus terug naar een traditioneel circuit. Regen heeft de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië in duigen doen vallen.

SILVERSTONE ANP - Max Verstappen heeft vrijdag bij de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië in de Formule 1 de vierde tijd neergezet. Find Vrije Training Silverstone stock photos and editorial news pictures from Getty Images. Na een eerste vrije training zonder spektakel is het om 1700 uur tijd voor de tweede training op het regenachtige circuit van Silverstone.

Volg hier live de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Starttijd Eerste vrije training GP Silverstone 2022 De eerste vrije training van de Grand Prix van Groot-Brittannië 2022 gaat van start om 1400. Zowel Leclerc als Pérez lijken tot nu toe nog moeite te hebben op Silverstone.

De Nederlandse coureur van Red Bull. Tijdens de eerste vrije training voorafgaand aan de Grand Prix van Groot-Brittannië was Valtteri Bottas de snelste coureur. Normaal staan we op vrijdag nooit zo hoog 1 juli 2022 FP2 CLASSIFICATION 1.

De regerend kampioen was twee tienden langzamer dan Carlos Sainz die als snelste eindigde. Lewis Hamilton klokte. Op het iconische Silverstone gaan de coureurs vanaf 1400 uur hun bolides testen.

TEAM TIME 1 Valtteri Bottas FIN Alfa Romeo. De Formule 1-coureurs hebben vrijdag door de regen weinig kunnen laten zien tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Dit weekend zal er gereden worden op het historische Silverstone voor de Grand Prix van Groot-Brittannië.

Met een achterstand van iets meer dan een tiende eindigt de Brit op de tweede tijd. Choisissez parmi des contenus premium Vrije Training Silverstone de la. Door flinke regenval 1 ANPMax Veldhuis Autosport 1 juli 2022 om 1558 Max Verstappen sloeg de eerste vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittanië over.

Nieuws Pastoor geeft ongepast gedrag toe. Select from premium Vrije Training Silverstone of the highest quality.


Pedro De La Rosa Mclaren Mp4 21 Mercedes Benz Fo108s V8 Stock Car Nascar Automobilismo


De F1 Coureurs Hebben Het Moeilijk Op Een Verraderlijke Baan In Frankrijk Frankrijk Training Circuit


Pin Van Mary Franta Op My Lucky Number Gekkenhuis Formule 1 Koninklijk


2de Vrije Training Silverstone P6 2 02 262 0 841 Valentino Rossi Valentino Rossi 46 Valentino


2e Vrije Training Van De Gp Van Groot Brittannie 2019 Red Bull Racing Racing Aston Martin


Pin On Formula 1


Pedro De La Rosa Mclaren Mp4 21 Mercedes Benz Fo108s V8 Stock Car Nascar Automobilismo


Pin Op Max Verstappen Red Bull Formule 1


Op Deze Plek Heeft Max Verstappen Zich Gekwalificeerd Racewagens Red Bull Racing Top Gear


Russian Gp 2017 Daniel Ricciardo Red Bull Dnf Russian Grand Prix Daniel Ricciardo Red Bull Racing


Snelste Tijd Verstappen Ondanks Motorprobleem In Tweede Training Red Bull Racing Training Klassieke Auto S


Pin On Valentino Rossi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel